Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Gå ner i vikt med XL-S medical

XL-S medical nytt på Apotek365

XL-S Medical är ett av de populäraste bantningstillskotten på marknaden just nu. Du kan köpa denna produkten här på Apotek365 till ett av de bästa priserna online. XL-S Medical produkterna hjälper till att binda fetter och minska kroppens upptag av kolhydrater, socker och fett vilket kan underlätta möjligheterna att gå ner i vikt.

Vill du se flera produkter än XL-S Medical som kan hjälpa dig med viktkontroll och att gå ner enklare i vikt så har vi fler produkter här på Apotek365 som kan vara intressanta. Klicka på länken om du vill se alla våra produkter inom viktkontroll - Gå ner i vikt

Motion och sunt liv

Det bästa sättet att gå ner vikt är så klart att äta sund kost och motionera. Om du äter mediciner eller lider av sjukdom rekommenderar vi er att kontakta läkare för att rådgivning innan du använder medel för viktkontroll.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ