Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Effektiv diet med grönt kaffe

Grönt kaffe populärt för viktminskning!

Nu kan ni köpa Grönt kaffe i kapslar här på Apotek365. Kaffe och koffein är två välkända metoder för att få igång sin fettförbränning. En av de stora skillnaderna mellan den svarta och den gröna kaffebönan är att den gröna innehåller mindre koffein och mer klorogensyra. De stora mängderna klorogensyra som grönt kaffe innehåller tror man minskar upptaget av kolhydrater i kroppen och att det även begränsar blodsockernivån att stiga. Köp grönt kaffe i kapslar här på Apotek365.

Gå ner i vikt med Grönt kaffe

Grönt kaffe upplever många är väldigt effektivt för att gå ner i vikt och tackvare de låga koffeinhalterna så blir det en behagligare användning. man kan få biverkningar av grönt kaffe, några av dessa kan vara huvudvärk och illamående. Följ doseringsanvisningar för att slippa dessa problem. Här på Apotek365 har vi ett effektivt grönt kaffe extrakt som ni just nu köper till ett extra förmånligt pris.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ