Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Drogtest för hemmabruk

Här kan ni köpa drogtest i ekonomipack

Vi har drogtest som kan testa dom allra vanligaste drogerna som används. Vill man vara helt säker så bör man välja ett sk multidrogtest. Dessa multitester kan indikera på användning upp till 10 olika droger på en test. Här erbjuder vi också ekonomipack som innebär att om ni köper fler drogtester så får ni ett bättre pris. Det finns olika erbjudanden på drogtester, välj mellan att köpa 1 pack, 3 pack och 5 pack.

Drogtest för hemmabruk

Ett drogtest för hemmabruk är ett bra sätt att undanröja eventuella misstankar och kanske tom förhindra ett farligt problem som missbruk kan innebära. Här på Apotek 365 kan ni köpa säkra tester till bra priser och ni kommer få svar på bara några minuter efter ni gjort testet om test personen har narkotika i kroppen. Våra tester kan bland annat hitta cannabis, spice, amfetamin, kokain och opiater. Våra drogtester täcker dom absolut vanligaste drogerna som används i Sverige.

Varför göra en drogtest

Det finns säkert många anledningar till att man vill göra en drogtest hemma men den som vi tycker är viktigast att lyfta fram är misstanken om att ens barn använder droger. Självfallet sak man bemöta sitt barn med respekt och helst göra en drogtest i samråd och samförstånd. Att kunna ta bort misstanken och faran med ett destruktivt missbruk hos ett barn är viktigt så ett drogtest för hemmabruk kan rädda ett liv.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ