Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Dog av tramadol missbruk

Tramadol tester på Apotek 365

Här på Apotek 365 kan ni köpa drogtester som visar om det finns tramadol i kroppen. Missbruket av tramadol ökar speciellt bland ungdomar rapporterade man på TV4 nyheterna den 28 september 2016. Man berättade om den blott 18-årige Stefan som missbrukat tramadol under en tid och som hastigt hade gått bort som en konskvens av sitt missbrukande av tramadol. Missbruket av tramadol är inget nytt, i Aftonbladet 2006 hade man också ett reportage om det ökande missbruket av tramadol. I Aftonbladets reportage kunde man läsa om Nichlas, 16 år gammal, som dog av en överdos. Tramadol har blivit en populär partydrog men som har kostat flera livet redan.

Köp tramadol drogtester 

Ett bra sätt att utsluta ett så allvarligt problem som missbruk av tramadol är enkelt att göra med hjälp av våra drogtester. Vi har ett speciellt test som indikerar på om det finns tramadol i testepersonens urin. På bara någon minut så vet ni om personen har använt tramadol på de senaste dygnen. Ett missbruk av tramadol kan vara svårt att se och upptäcka men våra tester kommer ge dig svar med en säkerhet på 96%. Våra tester är CE märkta, FDA godkända. 

Vad är tramadol 

Tramadol är i grunden ett smärtstillande medel och finns i läkemedek som tex Tadolan, Tiparol, Tramadol, Nobligan och Gemadol. Tramadol har en morfinliknande ruseffekt. Tramadol är narkotikaklassat läkemedel och det klassas som ett narkotika brott att köpa dessa läkemedel i utlandet och sedan för in dem. Det finns en risk att bli beroende om man använder tramadol. Tramadol används ofta för att lindra akut smärta och är ett receptbelagt läkemedel.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ