Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Apotek 365 tips, Grönt kaffeextrakt 1200 mg 60 kapslar

Högkoncentrerat Grönt kaffeextrakt på Apotek365!

Grönt kaffeextrakt 1200 mg är ett kosttillskott på apotek 365 för dig som vill få extra energi och öka förbränningen. Detta gröna kaffeextrakt har en hög koncentration och består av 50% klorogensyra. Grön kaffe är ett mycket populärt kosttillskott och används ofta om man vill gå ner i vikt eller få en extra energiboost. Grönt kaffe ingår som en ingrediens i många  viktminskningstillskott då den anses kunna främja ämnesomsättningen.

Vad är grönt kaffe?

Tillskillnad från det svarta kaffet så innehåller grönt kaffe högre halter av klorogensyra och mindre koffein. När man rostar kaffebönor så försvinner klorogensyran och därför innehåller det svarta rostade kaffet mindre av detta. Klorogensyratror man har en hämmande effekt på glukosupptaget, dvs kolhydrater, vilket också begränsar blodsockerstegringar. Den mindre halten av koffein i den gröna kaffebönan ger en behagligare effekt om man vill använda den som ett kosttillskott för viktminskning.

Grönt kaffeextrakt 1200 mg 60 kapslar

Ett bra grönt kaffe tillskott bör innehålla en halt av klorogensyra på minst 40%, vårt innehåller 50%. Detta kosttillskott har en hög koncentration och kan ge flera främjande effekter;
Främjar viktminskning

- Ökar energiproduktionen

- Förbättrar prestationsförmågan

- Dubbel fettbrännande mekanism

- Kraftfull antioxidant

- Anti-age egenskaper

- Hjälper till att omvandla fett till muskler

- Naturliga och säkra energigivande egenskaper

Vill du se fler spännande kosttillskott för viktminskning på apotek 365 så kan du klicka på denna länken, gå ner i vikt

Bra att veta om grönt kaffe

Klorogensyra kan ha en laxerande effekt och orsaka diarré.Är du extra känslig mot koffein bör du avstå från grönt kaffe. Innehåller små mängder koffein.Grönt kaffe bör ej användas av gravida eller ammande kvinnor, ej heller av barn.Gröna kaffebönor kan ibland interagera med vissa mediciner. Använd inte gröna kaffebönor om du samtidigt medicineras för exempelvis hjärtproblem, depression, lungsjukdom, benskörhet, klimakteriebesvär, schizofreni eller äter stimulantia eller blodförtunnande medel.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ