Mina recept

Varukorgen är tom

 

Allergitips på apotek 365

Otrason en antiinflammatorisk nässpray för lokal lindring mot allergi!

Allergiproblem drabbar många vid denna tiden på året. Visste du att 3,5 miljoner svenskar lider av allergiproblem, är du en av dem? Det kan vara svårt att undvika pollen eftersom de sprids med vinden och finns överallt. Otrason är ett bra tips på snabb och effektiv hjälp när du känner av problem som kliande näsa, nysningar, rinnande näsa och nästäppa. Otrason innehåller flutikasonpropionat och är en lokal antiinflammatorisk lindring av allergi. Du köper den här på Apotek365 till ett extra bra pris just nu!

Bra att veta om Otrason

Otrason är inte beroendeframkallande. Otrason kan användas under längre perioder, i upp till 3 månader. En vanlig biverkning på allergimediciner är att man blir trött och dåsig, men det gäller inte Otrason. Med Otrason kan du fortsätta dina vanliga aktiviteter utan att påverkas av trötthet. Sen ska man tänka på att trötthet kan vara en biverkning av ditt allergiproblem. Otrason ger lindring efter några timmar och full effekt inom 3–4 dagar. En spray räcker för upp till 30 dagars behandling och kan användas från 12 år. Otrason är ett receptfritt läkemedel och det kräver endast en behandling om dagen för att verka. Ett smidigt enkelt och effektivt sätt att behandla sina allergiproblem.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ