Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Vagi-C vaginaltablett 250 mg 6 st

Varumärke Vagi-C

Bakteriell vaginos är en av de mest förekommande vaginala infektionstyper hos kvinnor i fertil ålder. VAGI-C är en vaginaltablett som innehåller 250mg C-vitamin (askorbinsyra). Kontrollerad frisättning av askorbinsyra under flera timmar kan säkerställa försurning av den vaginala miljön. VAGI-C återställer och upprätthåller det fysiologiska pH-värdet i slidan. Detta gör mikromiljön i slidan ogynnsam för tillväxten av anaeroba mikrober och bidrar till behandling och profylax av bakteriell vaginos.

VAGI-C är ett bra komplement för behandling av bakteriell vaginos och bidrar till att minska risken för återfall.

VAGI-C kan användas under graviditet och amning.

 Dosering och användning

1 st vaginaltablett per dag i 6 dagar, gärna före sänggående till natten. Användningen av VAGI-C bör pågå i 6 dagar men vid behov kan behandlingen förlängas eller upprepas. Läs noga igenom produktens bipacksedel.
VAGI-C kan användas under graviditet och amning.

Innehåll

En vaginaltablett innehåller: C-vitamin (askorbinsyra) 250 mg, kiselharts, laktosmonohydrat, hydroxypropylmetylcellulosa, magnesiumstearat.

6 st i varje förpackning

Märke Vagi-C
EAN 7350073850013

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ