Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Tamponger & Bindor

Tamponger & Bindor

Köp tamponger och bindor online

Här köper ni tamponger och bindor till bra priser. En del av våra tamponger och bindor är inte klorblekta och innehåller inga syntetmaterial, plast, kemikalier eller parfym. Din hälsa är extra viktig när det kommer till intimhygien och här kan du köpa bra produkter som är framtagna med det i åtanke. Vi har även sk. sport produkter som tex varumärket Beppy. Detta är en extra tålig tamponger som inte läcker trots fysisk aktivitet, den går även att bada med utan att man riskerar läckage.

Menskoppar

Menskoppar är ett både ett ekonomiskt och praktiskt hjälpmedel. En menskopp samlar upp mens och kan ofta återanvändas flera gånger. Du hittar olika menskoppar här på Apotek 365.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ