Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Lactal Balans Gel 10x5ml

Varumärke Lactal
  • Kan användas förebyggande
  • Kan användas under graviditet
  • Kan användas under mens
Produktbeskrivning:

Lactal Balans gel behandlar och förebygger illaluktande flytningar och irritation i underlivet. Återställer den naturliga balansen i underlivet. Lactal Balans innehåller mjölksyra som sänker pH-värdet till normal nivå. Balansen återställs och den dåliga lukten försvinner. Lactal Balans innehåller även glykogen, som ger näring och underlättar tillväxten av nya mjölksyrebakterier.

Visste du att illaluktande flytningar oftast inte beror på svamp?

Den vanligaste orsaken till illaluktande flytningar är en bakteriell obalans i underlivet. Detta problem är vanligt, man räknar med att ca var fjärde kvinna drabbas av detta problem av och till. Men bakteriell obalans är ett okänt begrepp för många kvinnor som istället tror att de har en svampinfektion och då felbehandlar sig med svampmedel. Det är även vanligt att ha man har en svampinfektion och en bakteriell obalans på samma gång. Att enbart behandla sin svampinfektion hjälper då inte fullt ut.

  • Vid måttliga besvär: Vid irritation och illaluktande flytningar används 1 tub per dag vid sänggåendet under 7 dagar.
  • För att bibehålla balansen:Om du upplever återkommande symtom kan Lactal balans gel användas för att återställa och bibehålla den naturliga balansen i underlivet. Upprepa behandlingen genom att använda 1 tub under 7 dagar.
Innehållsförteckning

Mjölksyra, glykogen, propylenglykol, metylhydroxipropylcellulosa, natriumlaktat, vatten.


Märke Lactal
EAN 7350028700301

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ