Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Kondomer

Kondomer

Bra kondomer för säkert sex

Kondomer är ett bra skydd mot både könssjukdomar och oönskad graviditet. Här på Apotek 365 köper ni kondomer till bra priser med hög kvalité. Vi har bland annat MySize kondomer som har extra bra passform och kvalité. Välj mellan flera olika varumärken, storlekar, smaker och former. Ta inte risken, ha säker sex med kondomer från Apotek365.

Kondomer med extra bra passform

My.Size kondomer väljer ni enkelt rätt storlek genom att använda den tabell som finns för att hitta rätt storlek. Dessa kondomer kommer ni kunna rulla på helt på er penis vilket ger en bättre känsla under samlaget. Vi har även glidmedel, även om dom flesta kondomer är förberedda med glidmedel så blir det bättre om man tillför extra glidmedel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ