Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Klåda & Sveda i underlivet

Klåda & Sveda i underlivet

Irritation, sveda och klåda i underlivet

Sveda och klåda i underlivet är ett vanligt problem som bero på många olika orsaker. Den varligaste orsaken bland kvinnor i fertil ålder är en svampinfektion. Kvinnor som kommit i klimakteriet får oftare problem med torra slemhinnor på grund av att kroppen i den åldern producerar mindre östrogen och då kan sveda och klåda i underlivet uppstå. Använder man preparat som innehåller antibiotika så kan det även påverka den normala balansen i underlivet och det uppstår irritation och klåda i underlivet. Är problem stora och varar under lång tid bör man söka upp sjukvården för att få hjälp.

Klåda i underlivet och hjälpmedel på Apotek 365

Här på Apotek 365 har vi flera bra hjälpmedel mot irritation, sveda och klåda i underlivet. Här finns olika mjölksyrepreparat, krämer mm som kan hjälpa och mildra besvär som klåda i underlivet. Bra tips i allmänhet är att inte tvätta sig för ofta. Det är lätt man hamnar i en ond cirkel och tvättar sig för ofta i hopp om att bli av med besvären. problemet som uppstår då är att man ofta använder tvål och huden blir uttorkad och spricker vilket orsakar mer sveda och klåda i underlivet.

Bakteriell vaginos

Har du illaluktande flytningar kan orsaken vara att du fått bakteriell vaginos. Bakteriell vaginos innebär att bakteriesammansättningen i underlivet har förändrat och att dina halter av mjölksyrebakterier blivit för låga samtidigt som andra oönskade bakterier har ökat. Detta kan då orsaka att du får illa luktande flytningar som ofta har en grå och gulaktig färg. Skulle du trots behandling av våra hjälpmedel inte lyckas bli av med ett problem av denna karaktären så rekommenderar vi er att kontakt med din närmaste vårdcentral.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ