Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Intimhygien

Intimhygien

Intimhygien och produkter för skonsam intimvård

Vi på Apotek 365 kan erbjuda dig skonsamma och bra intimvårdsprodukter. Intimhygien är viktigt och för er som har känslig slemhinnor eller är känsliga i underlivet så är det viktigt att ni använder rätt produkter för intimhygien. Här finns tvålar, krämer och mycket annat som behövs för att hålla en god intimhygien.

Intimhygien på rätt sätt

Man ska inte tvätta underlivet för ofta och speciellt inte med tvål. Har du problem redan ska du aldrig använda vanlig tvål till underlivet, utan hoppa hellre över den och skölj med ljummet vatten.

Extra viktigt att kvinnor inte tvättar för ofta

Det finns risk att slemhinnorna i underlivet blir uttorkade om man tvättar för ofta. Då finns det en risk att man också blir mer mottaglig för bakterieangrepp och urinvägsinflammation. Klåda är också ett vanligt problem om man tvättar för ofta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ