Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Intimvård / Body2Body Massage Gel – 4L

Varumärke Nuru Play

4 liter Nuru massage gel.

Denna massagegel från Nuru Play passar perfekt för kroppsmassage och har också en koncentrerad komposition. Blanda den erforderliga mängden Nuru Play med vatten och behåll ett förhållande på 50/50. Nuru Play är extra slät och kan användas säkert för massage, som smörjmedel och i kombination med kondomer. Nuru Play fastnar inte, fläckar inte sängkläder och har en neutral doft. Tack vare ingredienserna som Seaweed, Aloe Vera och Calendula har Nuru Play-formeln också en lugnande effekt på huden. Detta 4-literspaket är enkelt att dosera med det praktiska pumpsystemet.

Ingredienser: Aloe vera Leaf Extract, Aqua, Glycerin, PEG-90M, Citronsyra, Bensylalkohol, Dinatrium EDTA, Ethylhelxylglycerin, Glucono Delta Lactone, Calendula Flower Extract, Vitis Vinifera Rubra Leaf Extract, Algea Extract

Produktfunktioner

Material:

Färg: Transparent

Innehåll: 4000 ml

Märke Nuru Play
EAN 051497147679

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ