Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hypermin 120 tabletter

Varumärke A.Vogel
  • Gjord på ekologisk johannesört
  • I praktisk tablettform

Rekommenderas ej till barn under 18 år. Rekommenderas ej till gravida eller ammande kvinnor. Rådgör med läkare om symtomen kvarstår efter 2 veckors behandling eller om biverkningar som inte nämns på bipacksedeln uppträder. Hypermin innehåller polysackar

Produktbeskrivning:

När livet känns grått och oroligt. Att ha känslor som nedstämdhet, oro och sorg är en del av livet. Men har det pågått alltför länge och börjat påverka sömn, arbete och privatliv, då är det dags att bryta beteendet. Hypermin är ekologiskt odlad Johannesört (Hypericum perforatum) framställd i praktisk tablettform och kan användas vid lätt nedstämdhet och lindrig oro. Det är en naturlig del av livet att känna sorg, oro eller nedstämdhet. Känslostämningarna kan bero på mycket. Oro över ekonomin, sorg över att en vän gått bort eller att en relation har tagit slut. Den som känt sig ledsen en längre tid får kanske problem med sömnen och faller in i dåliga vanor som att äta sämre och bli mer passiv. Men det kan också vara tvärtom: felaktig kost, för lite sömn, brist på motion och glädje i livet orsakar till slut nedstämdhet och inre oro. Oavsett vad som är orsaken till att du inte mår bra så är det dags att bryta det negativa beteendet, men ibland är det inte så lätt att "ta sig i kragen" och göra något. Då kan Hypermin vara den hjälp på traven du behöver. Hypermin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet. Hypermin är extrakt av Johannesört i tablettform. Växten med de gula blommorna är ekologiskt odlad, färskt extraherad och en av våra mest väldokumenterade medicinalväxter. Du tar en tablett tre gånger om dagen och om du inte känner dig bättre efter två veckor eller om ditt tillstånd blivit sämre så ska du kontakta läkare. Produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket. Förvaring: vid högst 25 °C. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.


Rekommenderad dos & användning

Vuxna och äldre: 1 tablett 3 gånger dagligen.

Rekommenderas ej till barn under 18 år. Rekommenderas ej till gravida eller ammande kvinnor. Rådgör med läkare om symtomen kvarstår efter 2 veckors behandling eller om biverkningar som inte nämns på bipacksedeln uppträder. Hypermin innehåller polysackar

Innehållsförteckning

Den aktiva substansen per tablett är 40-73 mg extrakt från Hypericum perforatum L. (johannesört) ört, motsvarande ca 0,3-1,3 g färsk eller 0,13–0,29 g torkad ört. Övriga innehållsämnen är mikrokristallin cellulosa, majsstärkelse, polysackarid från [soja] (Emcosoy) och hydrogenerad bomullsfröolja (Lubritab).

Det här är ett naturläkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.


Märke A.Vogel
EAN 7313700017326

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ