Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hushåll / Städning & Rengöring / Ytdesinfektion 1 liter

Varumärke Personal Products

Ytdesinfektion 60-80%

Användning: En denatuerad aklohol som verkar avdödande på bakterier, virus och svamp. Används där microbiologiska smittspridningar måste förhindras. Denna ytdesinfektion är livsmedelsgodkänd för hantering inne i produktionslokaler, kontor, kök och liknande.

Bruksanvisning: applicera ytdesinfektion på den yta som ska behandlas (blir tex bra att göra med en vattenspruta som tex används till blommor). Stryk ut med med livsmedelsgodkända papper eller liknande. Används för att desinficera rena eller torraytor. Används outspädd.

Deklaration: 60-80% etanol >5% 2- propanol

PH-värde: 7

Densitet: 0,85 kg/l

Lagring: Förvarasfrostfritt och i väl tillslutet emballage på en sval och ventilerad plats.Mycket brandfarlig vätska och ånga (H225)

Innehåller: etanol, 2-propanol

Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. (P101) Förvaras oåtkomligt för barn. (P102) Får ej utsättas för värme/gnistor/öppen låga/heta ytor - rökning är förbjuden. Vid brand: släck branden med vattenRökning förbjuden. Vid hudkontakt (även håret): Ta omedelbart av alla nedstänkta kläder. Skölj huden med vatten/duscha.

(P303+P353) Förvaras på ventilerad plats. Förvaras svalt. (P403+P235) innehållet/behållaren lämnas till en godkänd avfallsanläggning. (P501)

Tillverkad i Sverige

Certifierad av: EN1500 och EN13697

Volym 1 liter (1000 ml)

Märke Personal Products
EAN 7350119080121

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ