Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hushåll / Safe n Sound KeyFinder Rose gold

Varumärke Safe n Sound

Med ett vattentätt, snyggt designat aluminiumhölje och utbytbart batteri så hjälper SAFE’n’SOUND KeyFinder dig att hitta både nycklar och telefon.

Detta via bluetooth samt en helt kostnadsfri app. Med ett enkelt knapptryck i appen så aktiveras en larmsignal på din KeyFinder som hjälper dig att lokalisera nycklarna.
När SAFE’n’SOUND KeyFinder är utanför räckvidden så kommer din KeyFinders senaste gps-position att visas på kartan i din telefon, vilket hjälper dig om du skulle tappa dina nycklar. SAFE’n’SOUND KeyFinder hjälper dig även att hitta din telefon då du vid ett knapptryck på din KeyFinder, aktiverar telefonens larmsignal som då hjälper dig att lokalisera den. SAFE’n’SOUND KeyFinder fungerar även som en selfiefjärrkontroll.

Märke Safe n Sound
EAN 9342015004286

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans, stort lager

Få varan först - betala senare

Tryggt - kontrollerad webbplatsKöp till - utvalda produkter

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ