Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Rakning & hårborttagning / Hårtrimmer / Flawless Face Rechargeable White Nordics 3.0

Varumärke TVINS Flawless

Finishing Touch Flawless Next Generation är uppföljaren till det populära originalet, som har sålt i miljontals exemplar världen över efter lanseringen 2018. Den har en uppdaterad design för yttersta komfort och med mjuka fjädrande skärhuvudena som följer ansiktsformen för att komma åt överallt. Genom den senaste tekniken tar den skonsamt och smärtfritt bort oönskat hår, och huvudet har 18 karats guldplätering som är hypoallergenic och dermatologiskt testat, vilket gör att varken rodnad eller hud irritation uppstår. Alla Flawless produkter är ergonomiskt utformade och har mikroskopisk precision.

Ny design för en smärtfri upplevelse

Finishing Touch Flawless Next Generation har en ny och uppdaterad design med fjädrande skärhuvuden som följer ansiktskonturen och kommer åt överallt. Den tar snabbt och smärtfritt bort hår, utan att orsaka rodna eller hudirritation. Den passar alla hud typer och är godkänd av dermatologer. 


Märke TVINS Flawless
EAN 5010724536766

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ