Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Kroppsvård / Solskydd / Evy Tech Mousse SPF 50 100ml

Varumärke EVY

EVY Solskyddsmousse med hög solskyddsfaktor (SPF50) ger ett säkert och effektivt skydd mot solen och passar alla hudtyper, även den allra känsligaste. Moussen kan appliceras både på kroppen och i ansiktet. Förutom att produkten ger 98 % UV-skydd innehåller den kollagen, silkesextrakt samt C- och E-vitamin för att reparera och motverka skador på huden som kan orsakas av solen. Moussen är dryg och sjunker snabbt in i huden så att du kan gå ut och njuta av dagen.

Den grundformula som EVY´s produkter består av är en svensk patenterad medicinteknisk uppfinning som inte bara lägger sig ovanpå huden, utan absorberas av hela det översta hudlagret. Det ger en skyddande barriär som efterliknar och förstärker hudens eget naturliga försvar. I och med att moussen inte bara lägger sig på ytan kommer den inte gnidas av lika lätt. Den står därför emot bad, handdukstorkningar och svett på ett bättre sätt och ger ett säkert skydd mot både UVA- och UVB-strålar i upp till 6 timmar. Solskyddet är doftfritt och täpper inte till porerna.

Märke EVY
EAN 5694230167067

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ