Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Kroppsvård / Solskydd / EVY Solskyddsmousse SPF10 150 ml

Varumärke EVY

EVY solskyddsmousse är en svensk medicinteknisk uppfinning inom solskydd. Den är speciellt anpassad för dig med känslig -och överkänslig hud men passar bra för alla hudtyper.

EVY solskyddsmousse lägger sig i hela det översta hudlagret istället för att enbart lägga sig på ytan. EVY försvinner därför inte lika lätt vid om du svettas, vid bad eller vid handdukstorkning. Med EVY solskyddsmousse är en svensk medicinteknisk uppfinning inom solskydd som är speciellt anpassad för känslig hud och överkänslig hud men passar för alla hudtyper. Du får ett effektivt skydd mot mot UVA- och UVB-strålar i upp till 6 timmar. EVY bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens eget försvar. Moussen är enkel att applicera och går snabbt in i huden utan att täppa till porerna. EVY SPF 10 rekommenderas till hud som sällan eller aldrig bränner sig eller till tåligare kroppsdelar som redan har hunnit få en fin färg.

Även om du inte bränner dig så rekommenderas alla att skydda sig mot UVA-strålarna. EVY rekommenderas av många hudläkare, även till personer med soleksem och solallergi samt albinism.

Utsedd till det säkraste solskyddet på marknaden av Vitiligoförbundet

  • Passar alla hudtyper,
  • Bra vid överkänslig hy.
  • Kan användas både till kroppen och ansiktet.
  • Går bra att använda under smink.
  • Hypoallergen.
  • Fri från parfym, parabener och nanopartiklar.
Märke EVY
EAN 5694230167005

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ