Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Kroppsvård / Solskydd / EVY Kids SPF 50, 150 ml

Varumärke EVY

Evy Technology Sunscreen Mousse Kids SPF50 är ett smidigt och lätt solskydd för barn. Den skonsamma och skyddande solskyddsmoussen är utvecklad för de allra känsligaste hudar och kan användas på barn från 6 månader och uppåt.

Solskyddet ger ett högintensivt och extra vattenfast solskydd så att det kan plaskas ordentligt. Med en barnanpassad formula som är hypoallergen, motverkar soleksem och stärker hudens egen skyddsbarriär. Det innebär ett effektivt skydd även mot även klor, havsvatten och torr luft. EVY mousse är perfekt för känslig barnhy, och som alla EVY produkter är moussen fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym och nanopartiklar.

150ml

Märke EVY
EAN 5694230167203

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ