Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Kroppsvård / Hudbesvär / EMS cream 150ml

Varumärke Ion Silver

EMS Créme är en kombination av tre produkter Emuolja, Kolloidalt Silver och MSM i kombination med Allantoin, D-Pantenol pantotensyra (B5-vitamin), Squalane (veg), Kallpressad kokosnötolja, Glycerol (veg) E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts, Eteriska oljor av lavendel, ger denna créme dess synnerligen mjukgörande egenskaper.

Emuolja utvinns från fettet på fågelns rygg. Den innehåller vitamin A och E, båda kända för att vara antioxidanter och rättsmedel för nedskärningar och sår. 

Den innehåller också linolsyra, vilket är den ingrediens i oljan som är bra vid led-och muskelvärk. Emuoljan innehåller även Sapogens, vilket har en mjukgörande egenskap. Innehåller den terpines som med sina antiseptiska egenskaper kan motverka infektioner på öppna sår. Slutligen så innehåller emuoljan oljesyra. Oljesyran är bland annat känd för att stimulera hudens cellförnyelse och är också en viktig ingrediens i många anti-aging krämer.

Innehåll

Emuolja, MSM, kolloidalt silver, allantoin, D-Pantenol, Squalene, kallpressad cocosnötolja, Glycerol, E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts och eteriska oljor från lavendel.

Märke Ion Silver
EAN 7350010470267

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ