Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Kropp / Brun utan Sol

Brun utan sol

Brun utan sol på Apotek 365!

Få en fin solbränna utan att vara i solen med brun utan sol produkter från apotek 365. En solbrun färg i ansiktet med brun utan sol produkter ger ett fräscht och snyggt intryck. Brun utan sol är ett perfekt sätt att få en snygg solbränna utan att behöva utsätta sig solens skadliga strålar. En del brun utan sol produkter har också återfuktande egenskaper sp vanliga hudkrämer. Här på Apotek365 har vi flera kända varumärken att välja mellan. Få en snygg solbränna snabbt med snyggt och naturligt resultat.

Inga produkter hittades

Tips om du ska använda brun utan sol produkter

Innan du använder brun utan sol produkter så är det ett bra tips att göra en peeling och behandla ansiktet, det ger bäst resultat. Använd gärna en handske när du applicerar brun utan sol så slipper du missfärgning av händerna och att du råkarsmeta av det på dina kläder. Återfukta huden med lämplig kräm dagarna efter behandlingen så håller effekten längre. Tänk även på att brun utan sol i de flesta fall inte innehåller skydd mot solen så använd solprodukter om du ska vara ute mycket i solen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ