Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Tillbehör Händer & Fötter / Scholl Elektrisk Fotfil Expert Care 1 st

Varumärke Scholl

Scholls elektriska fotfil hjälper dig att snabbt och bekvämt ta bort hård hud och hälsprickor på fötterna och hälarna. Passar perfekt i handen och är lätt och bekväm att använda då den är sladdlös. Låt fotfilen göra jobbet åt dig med sin roterande slipyta som har två olika hastigheter att välja mellan för bättre anpassning till dina behov. Filen som sitter på har extra grov struktur (extra course) och den medföljande refillen är speciellt formad för hälarna med normal grovlek på slipytan (regular course). Båda dessa refiller kan även köpas separat då det rekommenderas att byta ut filarna med jämna mellanrum för bästa effekt. Fotfilen kan användas på både våt och torr hud.

I förpackningen medföljer även 4 st AA-batterier. 

Avsluta gärna behandlingen med att smörja in fötterna med Scholls kräm för spruckna hälar K+ eller avsluta med en härlig fotmask för bästa resultat.

Märke Scholl
EAN 5701092113740

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ