Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Tillbehör Händer & Fötter / NatraCure liktornsskydd, 2st

Varumärke NatraCure

Mjukgör och lindrar smärta från liktornar, blåsor, förhårdnader. Absorberar tryck och friktion. Skyddar skadade fingrar och tår.

Passar de flesta tår och i de flesta skor.Tvätt- och återanvändbara

Liktornsskydd i stretchbart tyg som sitter på plats så att du kan stå och gå bekvämt hela dagen. Hjälper till att lindra smärta från liktornar, blåsor och förhårdnader. Absorberar tryck och friktion, skyddar och lindrar smärtande och skadade fingrar och tår. Flexibel gel av 100% medicinsk mineralolja med vitamin E och F forte, Sheasmör och Aloe Vera som berikar och mjukgör huden. Passar de flesta tår och i de flesta skor. Tvätt- och återanvändbara.

  • Lindrar smärta från liktornar, blåsor och förhårdnader.
  • Absorberar tryck och friktion, skyddar fingrar och tår. 

Användning Tvätta och torka fötterna. Trä skyddet över tån och positionera gel-kudden över liktornen. Vid behov kan skyddet klippas av för bästa komfort. Ta av produkten och låt huden andas minst 3–4 timmar/dag.

Skötsel: Handtvätt med mild tvål, lufttorka. Känns produkten klistrig, pudra med lite talk.

Använd inte produkten på öppna sår. Sluta att använda produkten om obehag, hudirritation eller försämrad blodcirkulation uppstår. Vid diabetes, försämrad blodcirkulation eller neuropati, rådfråga läkare innan användning. Ta av produkten och låt huden andas minst 3-4 timmar/dag. Förvaras oåtkomligt för barn och husdjur.    

Märke NatraCure
EAN 1220000240018

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ