Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

Varumärke Compeed

Hjälp mot liktornar

Compeed Liktornsplåster bidrar till att liktornen snabbt kan avlägsnas samt lindrar smärtan. Compeed Liktornsplåster ger avlastning från skav och tryck. Compeed Liktornar består av en aktiv gel med fuktabsorberande partiklar och är utformat för högsta komfort. 

Vad är en liktorn?

Liktorn är en förhårdnad av huden som uppstår då ett lokalt område utsätts för upprepad friktion eller tryck. Det gör att kroppen överproducerar hudceller för att skydda mot trycket, och då bildas ett hårt lager av död hud. Pågår trycket under längre tid pressas förhårdnaden inåt och blir som en tagg, vilket kan göra mycket ont när den når nervändarna.


I de flesta fall är Compeedprodukter lämpliga att använda även för diabetiker. Vi rekommenderar dock att du först talar med din läkare eftersom det kan uppkomma komplikationer om Compeed används på infekterade sår.

Användning

Rengör och torka huden före användning. Fäst plåstret över förhårdnaden. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. Det kan sitta kvar i flera dagar. För bästa resultat bör du använda Compeed tills huden har läkt helt.

Märke Compeed
EAN 3574660259285

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ