Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Skavsår / Compeed Sport Active Underfoot 5ST

Varumärke Compeed
Compeed är hjälpen när du vill täcka blåsor, liktornar och hälssprickor. Varför förstöra en trevlig dag med att ha ont under fötterna? Compeed gör både smärtlindring och skydd för dina känsliga fötter. Denna fotsula har utformats för att passa fotsulan och skydda mot skavsår. Compeed fotsula har en extra zon med stötdämpning som lindrar smärta och avlastar trycket..


Rengör och torka huden före användning. Fäst plåstret över blåsan. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. Det kan sitta kvar i flera dagar. Om du har diabetes eller nedsatt cirkulation och känsel, ta kontakt med läkare för råd innan du använder Compeed.


Märke Compeed
EAN 3574660559859

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ