Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Nagelvård / Nalox Nagelsvampbehandling 10 ml

Varumärke Nalox

Nalox nagelsvampbehandling används vid behandling av skadade och missfärgade naglar orsakat av t ex nagelsvamp, psoriasis eller yttre skada. Nalox ger en slät nagelyta och binder fukt i nageln. Behandlingen förebygger svamp- och bakterieangrepp genom att förändra nagelns mikromiljö och stärka nagelytan.

Nalox ger ofta synbart resultat efter 2-4 veckor.

Nalox är en medicinteknisk produkt och kräver ingen läkardiagnos.

Användning

Appliceras en gång om dagen på den missfärgade/skadade nageln. Gör behandlingen till en rutin vid sängående för bästa effekt

Håll silikonspetsen mot nageln och tryck varsamt på tuben.
Applicera ett tunt lager på hela nagelytan, även under nagelkanten.
Låt torka några minuter.

Behandlingstiden avgörs av svårighetsgrad och utbredning av nagelns missfärgning/skada. Vanligen krävs minst 3-6 månaders behandling för att nå en väsentlig förbättring, men synbart resultat kan noteras redan efter en veckas behandling. För bästa resultat, fortsätt behandlingen tills en normal nagel har vuxit fram.

Som för många andra produkter finns begränsad erfarenhet av användning på barn. Då inte några Nalox studier är utförda på barn, rekommenderar vi användning med försiktighet och vi uppmuntrar till att läkare först rådfrågas.

Ingredienser: Propylenglykol, Karbamid, Glycerol, MJÖLKsyra, Vatten, Natriumhydroxid, Dinatrium EDTA.

Märke Nalox
EAN 7350028706693

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ