Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Handsprit / ZOONO Hand Sanitiser 50 Ml

Varumärke Zoono

ZOONO Hand Sanitiser 50 Ml

Zoono Hand Sanitiser dödar bakterier och förblir aktiv i upp till 24 timmar för att ge skydd hela dagen. Använd det på morgonen som en del av din morgonrutin.

En kombination av inerta ingredienser och tillverkningsprocesser i kombination med formuleringen ger Zoono dess unika, långvariga bindningsmöjligheter. Varar i upp till 30 dagar på alla behandlade ytor och upp till 24 timmar på huden, denna revolutionerande teknik minskar spridningen av skadliga bakterier, virus, svampar (mögel) och jäst avsevärt. Zoono är vattenbaserad, alkoholfri och ger unikt, beprövat långvarigt skydd.

Zoono lämnar ett monomolekylärt lager som permanent binds till ytan. Dessa molekyler är antimikrobiella, silanbaserade polymerer som kovalent binder till ytan och bildar en barriär av positivt laddade mikroskopiska stift. De positivt laddade mikroskopiska stifterna genomtränger negativt laddade patogener. Stiften spränger cellväggarna. Detta gör att patogenet bryts upp med dödlig effekt. Skiktet med molekylära antimikrobiella stiftet fortsätter att arbeta i upp till 30 dagar på ytor och upp till 24h på huden.

Varar länge då du endast ska applicera en gång om dagen. Produkten är aktiv trots flertalet handtvättar/normal handhygien. Vid applicering binder sig Zoono till huden och ger ett långvarigt skydd

  • Ultra skonsam mot huden
  • Dödar 99,99% av bakterierna och fortsätter vara verksamt hela dagen
  • Vetenskapligt bevisade effekter
  • Zoono har testats omfattande och har visat sig ha effekt på ett brett spektrum av patogener.
  • Om du har känslig hud, så är detta ett perfekt val. Denna alkoholfria formula har testats dermatologiskt.

Användning;

Applicera på händerna/ytor. Zoono® handdesinfektion/ytdesinfektion förblir aktiv på händerna i upp till 24 timmar

Innehåll: Kvartenär ammonium < 0.5%, CAS 68424-85-1.

Effektiv mot ett brett spektrum av patogener, inklusive MRSA (superbug), E. Coli, H1N1 Svininfluensa, Listeria, TB, Stachybotrys (svart mögel) och till och med den försvagande gastro-sjukdomen, Norovirus. • Zoono dödar 99,99% av bakterierna på ytor upp till 30 dagar och upp till 24h på huden. • Biocid-klassad.

Volym 50 ml

Varningar: Kan orsaka allergisk hudreaktion. Endast för extern användning. Behandla exponeringen symptomatiskt. Uppsök läkare om symtomen utvecklas eller kvarstår. Vid inandning eller ohälsa, flytta till frisk luft från exponering. Om symtom utvecklas, uppsök läkare. Vid hudkontakt: Om symtom utvecklas, uppsök läkare. Ta av förorenade kläder. Vid förtäring: skölj munnen med mycket vatten (endast om personen är medveten) och uppsök läkare. Vid ögonkontakt: Skölj försiktigt i flera minuter. Ta bort kontaktlinser om de används och om möjligt. Fortsätt att skölja. Om ögonirritation kvarstår, uppsök läkare. Skadligt för marint liv med långvariga effekter. Undvik utsläpp i miljön. Kassera innehållet/behållaren i enlighet med nationella bestämmelser. All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåtits. Använd produkten på ett säkert sätt, läs alltid anvisningarna före användning.

Har du frågor eller vill veta mer om denna produkt, så rekommenderar vi att ni tar kontakt med Double Bond Pharmaceutical

Ni kan även läsa mer om produkten hos tillverkaren och läsa om de studier som gjorts samt se de tekniska specifikationer som finns, se mer på Zoono

Märke Zoono
EAN 9421904097223

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ