Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Hand- och Fotsvett / Absolut Torr 35 ml

Varumärke Absolut Torr

Hjälp mot svettningar

En antiperspirant som är effektiv att använda om du har kraftiga svettningar. Kan förebygga exempelvis armsvett, handsvett och fotsvett. När du använder den så ska du tvätta huden och torka den väl med en handduk. Lufttorka huden ytterligare en stund. Stryk sedan på när huden är helt torr precis innan sänggående och låt den verka över natten. Tvätta bort överskottet på morgonen för att inte skada kläderna. Långvarig effekt, upp till 7 dagar. Oparfymerad. 35 ml.

Absolut Torr innehåller aluminiumklorid vilket kan ge stickningar, sveda och klåda i huden. Ofta beror detta på att huden inte varit helt torr när du applicerade den. Torka därför huden noga före användning. Besvären gå oftast snabbt över och skulle det hålla i sig så prova nästa dag igen. Om huden blir röd och irriterad så kan du med fördel stryka på lite mjukgörande kräm eller vid svårare besvär en receptfri hydrokortisonkräm. Om irritation kvarstår, avbryt användningen av Absolut Torr.

Ny produkt öppnar man genom sätt ihop dab-on-applikatorn Skruva av den svarta kapsylen. Håll flaskan stadigt mot ett hårt underlag och tryck fast applikatorn. Skruva den vita kapsylen så att applikatorn fastnar ordentligt i flaskan. Absolut Torr innehåller alkohol vilket avdunstar snabbt så tillskruva korken väl efter användning

Använd Absolut torr så här:
Absolut Torr håller huden torr och luktfri i upp till 7 dagar.

Vanligtvis räcker det om behandlingen upprepas en gång i veckan.

Applicera Absolut Torr oftare om du lider av kraftiga svettningar för att få en bestående effekt.

Händer och fötter har grövre hud och därför måste du upprepa behandlingen oftare där än under armarna.

Innehåll

Alcohol Denat, Aluminium Chloride, t-Butyl Alcohol, Denatonium Benzoate

Märke Absolut Torr
EAN 7350058790013

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ