Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Fotsvamp / Terbinafin Teva kräm 10 mg/g 30 g

Varumärke Teva
Klassificering Receptfritt läkemedel

Terbinafin Teva mot fotsvamp och svamp i ljumsken

Ett receptfritt läkemedel som används för behandling av fotsvamp mellan tårna och svampinfektion i ljumsken. Ska ej användas till barn under 12.

Symtom som klåda, rodnad och fjällning mellan tårna kan betyda att du har fotsvamp. Det kan leda till att sprickor uppstår. Man kan också få vätskande blåsor. Fotsvamp luktar vanligtvis illa.

Symton på svampinfektion i ljumsken kan vara klåda, rodnad och fjällning.

Dosering och behandlingstider:
- Fotsvamp mellan tårna: En gång dagligen i en vecka.
- Svampinfektion i ljumsken: En gång dagligen i 1-2 veckor.

En förbättring av symtomen ses vanligtvis efter några dagar men det är viktigt att fullfölja behandlingen för att inte få återfall. Kontakta läkare om förbättring inte inträtt efter 1 vecka (vid fotsvamp) eller 2 veckor (vid svampinfektion i ljumsken).

Ska ej användas till barn under 12.

Endast för utvärtes bruk.

Huden ska vara ren och torr när du applicerar krämen. Lägg ett tunt lager kräm på och omkring angripen hud och gnid in lätt. Om angreppet finns i hudveck (i ljumsken), kan huden täckas med en steril kompress framför allt på natten. Tvätta händerna efter behandling så att inte krämen av misstag kommer i ögonen.

Du bör inte använda Terbinafin Teva kräm om du är gravid eller planerar att bli gravid eller om du ammar. Spädbarn ska inte komma i kontakt med behandlade hudpartier, inklusive brösten.

Rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du tar något läkemedel.

Krämen kan användas 3 månader efter öppnandet av tuben.

Innehåll;

Verksam och aktiv substans är terbinafinhydroklorid. 1 gram kräm inehåller 10 mg terbinafinhydroklorid.

Övriga ämnen: natriumhydroxid (E524), bensylalkohol, sorbitanstearat (E491), cetylpalmitat, cetylalkohol, cetostearylalkohol, polysorbat 60 (E435), isopropylmyristat, renat vatten.

Märke Teva
EAN 7046264306345

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ