Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Bad & Dusch / Duschkräm & olja / Skin Wash 200 ml

Varumärke The Beauty of Sensitive Skin

För känslig hud, ansikte och kropp, med lugnande söta mandel- och havrekärnoljor för att återfukta huden. Vår Skin Wash är berikad med Rhamnosoft, en fermenterad sockerbaserad ingrediens, som skyddar och lugnar torr hud. Bevisat att öka känslan av komfort för gladare hy.
Ge energi till din kropp med en daglig ritual för egenvård. Denna krämiga, mycket fuktgivande Skin Wash är noggrant formulerad med hudvänliga mjuka rengörings ingredienser. Vår Skin Wash har en naturlig allergifri, delikat doft från botaniskt framställda ingredienser. Noggrant utvalt för att minimera irritation. Med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och rik på antioxidanter är detta en ren njutning för känslig hud.

Varje produkt i The Beauty of Sensitive Skin ™ -serien har noga valts ut för att ha ett syfte och fungerar vackert tillsammans så att du känner dig redo att ta dig an världen. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Tillverkad i Storbritannien
- Veganskt och cruelty-free
- Dermatologiskt testad och lämplig för spädbarn och alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea, psoriasis, m.fl.
- Naturliga återfuktande ingredienser: Betaine är en naturlig sockerbeta fuktkräm, bevisat att hjälpa huden genom att skydda cellerna från uttorkning. Blandat med sötmandelolja och proteinrik havrekärnolja.
- Havrelipider från havreolja innehåller den högsta naturliga nivån av E -vitamin, bevisat att skydda huden.
- Rhamnosoft®, en fermenterad sockerbaserad ingrediens, som skyddar och lugnar torr hud. Bevisat att öka känslan av komfort för gladare hy.
- Med kristallextrakt av Smithsonite & Rhodochrosite
- 98,3% naturliga ingredienser

Användning:
Applicera på fuktig hud, seden skölj av. En daglig ritual för egenvård.

200 ml

Märke The Beauty of Sensitive Skin
EAN 5060663680211

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

The Beauty of Sensitive Skin

Skin Wash 200 ml

 

75

kr

249 kr

 

The Beauty of Sensitive Skin

Skin Wash 100 ml

 

45

kr

149 kr

 

The Beauty of Sensitive Skin

Bathing Oil 200 ml

 

105

kr

349 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ