Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Bad & Dusch / Duschkräm & olja / Bathing Oil 200 ml

Varumärke The Beauty of Sensitive Skin

Höj din bad- eller duschritual med vår djupt närande badolja. Förpackad med 99,9% naturligt härledda hudvänliga ingredienser för att lugna och skydda torr hud. Det fungerar som en dubbel funktion, antingen som duschbehandling eller som en lyxig mjölkaktig badolja. En total behandling för sinne, kropp och själ.

99,9% naturligt härledda* ingredienser. Varje ingrediens i denna produkt har noggrant valts ut för att ha ett syfte och fungerar vackert tillsammans. Med ricinolja för att hålla huden återfuktad, proteinrik havrekärnolja och Omega 3 & 6; balanserade essentiella fettsyror för att hålla hudens fuktbarriär att framstå som välbalanserad och frisk. Vår Bath Oil har en naturlig allergifri, delikat doft från botaniskt framställda ingredienser. Noggrant utvalt för att minimera irritation.

Varje produkt i The Beauty of Sensitive Skin ™ -serien har noga valts ut för att ha ett syfte och fungerar vackert tillsammans så att du känner dig redo att ta dig an världen. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"

- Naturliga oljor: Ricinolja är en källa till fettsyror och hjälper till att hålla huden återfuktad. Blandat med sötmandel, proteinrik havrekärn- och Jojobaoljor samt skyddande solrosfröolja.
- Omega 3 & 6: Balanserade essentiella fettsyror är särskilt viktiga för torr hud, hjälper till att hålla huden välbalanserad och hälsosam.
- Havrelipider från havreolja innehåller den högsta naturliga nivån av E -vitamin, bevisat att skydda huden.
- Med kristallextrakt av Smithsonite & Rhodochrosite
- 99,9% naturliga ingredienser
- vegansk

Användning:
Häll i ett rinnande bad och se hur gelen förvandlas till en vacker mjölk, eller applicera direkt på huden innan du sköljer för ett avslappnande fuktgivande upplevelse.

200 ml

Märke The Beauty of Sensitive Skin
EAN 5060663680235

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

The Beauty of Sensitive Skin

Skin Wash 200 ml

 

75

kr

249 kr

 

The Beauty of Sensitive Skin

Skin Wash 100 ml

 

45

kr

149 kr

 

The Beauty of Sensitive Skin

Bathing Oil 200 ml

 

105

kr

349 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ