Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Bad & Dusch / Bastu & Spa / Bastuarom Trätjära 10 ml

Varumärke Rento

Bastuarom Trätjära ger en doftkänsla av den tjärluktande roddbåten på stugstranden och röken från den värmande bastulukten av tjära.

Rento Sauna scent Wood Tar fyller din bastu med tjärdoftande känslor som förnimmer om den tjärluktande roddbåten på stugstranden och röken från den värmande bastulukten. Tillsätt helt enkelt 3-6 droppar bastu doften i en bastu slev och häll på bastuaggregatets heta stenar.

Detta är en koncentrerad bastudoft, utformad för att läggas till en hink med vatten för att sedan användas i bastun. När vattnet sedan läggs till på bastustenarna kommer det att skapa en ånga som sprider doften genom bastun.

Skaka innan användning. Skölj sleven efter användning. Lämna inte flaskan i en het bastu.

10 ml

Märke Rento
EAN 6410413179448

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ