Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hudvård / Bad & Dusch / Badsalt / Bath Salts 400 g

Varumärke The Beauty of Sensitive Skin

Badsalter för känslig hud med en lyxig blandning av rosa Himalayasalt, Döda havetsalt & epsomsalt, omega 3 & 6 och havrelipider.
Slappna av din kropp och lugna ditt sinne med vår överseende och hudvänliga Bath Salts. En blandning av mineralrika rosa Himalayasalt, Döda havetsalt och Epsom-salter, infunderad med återställande oljor för att återfukta huden. Vår Bath Salts har en naturlig allergifri, delikat doft från botaniskt framställda ingredienser. Noggrant utvalt för att minimera irritation. Ge din kvällsrutin den uppmärksamhet du förtjänar, för en lycklig nattsömn.

- Rosa Himalaya -salt: Naturligt rosa färg, använts i århundraden i badritualer som främjar avslappning, lugn och hudberikning.
- Döda havssalt: Rikt på magnesium och bevisat att det återfuktar hud och hjälper till att förbättra dess barriärfunktion.
- Epsom Salt: När det löses i varmt vatten ger Epsom Salts en lyxig silkeslen konsistens för bad.
- Omega 3 & 6: Balanserade essentiella fettsyror är särskilt viktigt för torr hud, hjälper till att hålla huden välbalanserad och hälsosam.
- - Havrelipider från havreolja innehåller den högsta naturliga nivån av E -vitamin, bevisat att skydda huden.
- Vegansk
- 99,9% naturliga ingredienser

Varje produkt i The Beauty of Sensitive Skin ™ -serien har noga valts ut för att ha ett syfte och fungerar vackert tillsammans så att du känner dig redo att ta dig an världen. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"

Användning:
Applicera en generös handfull av badsalter i ett varmt bad. Sjunk in, varva ner och koppla av från dagens stress i tystnad eller meditera med lite lugnande musik.

400 g

Märke The Beauty of Sensitive Skin
EAN 5060663680235

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

The Beauty of Sensitive Skin

Bath Salts 400 g

 

120

kr

299 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ