Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Bad & Dusch / Badbomber

Badbomber

Väldoftande badbomber till bra priser!

Badbomber är mycket populärt och ett bra sätt att göra badet mer väldoftande med härliga aromer. Badbomber är också en perfekt present till den som älskar att ligga länge och njuta i badet. Badbomber färgar vattnet och ger en ljuvlig doft när den löser upp sig i vattnet. Här på Apotek 365 kan ni köpa badbomber till bra priser och med en snabb leverans.

 

Bomb

Love Bomb

 

159

kr

199 kr

Vad är badbomber?

Badbomber blev på modet redan i slutet på 80-talet. Badbomben är en sammansättning av olika ingredienser som formas på olika sätt. Badbomber kan ha olika former med spännande, kreativa och vackra kreationer. Huvudingredienserna i en badbomb är i regel en blandning av citronsyra och natriumbikarbonat. Sedan tillsätts eteriska oljor, parfym och andra ingredienser. När du släpper badbomben i vattnet blir effekten nästan som en brustablett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ