Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Ansiktsvård / Tillbehör Ansikte / Mineas Ansiktsmassageset 3 delar

Varumärke Mineas

Ansiktsmassageset som innehåller två svalkande ansiktsmassagerollers och en dubbelsidig massageroller av jade.

Kylda massagerollers hjälper till att minska svullnad och inflammation. De är väl lämpade för ansiktet och ögonområdena där deras massagerörelse stimulerar blodcirkulationen. De får huden att se strålande och yngre ut.

Det dubbelhövdade Jade-massagerollern är speciellt lämpligt för ansikts- och nackmassage. Slappnar av huden och sätter igång blodcirkulationen. Regelbunden användning av en jaderoller hjälper till att strama upp huden och ge huden en lyster. Jaderollern kan också kylas, vilket gör att dess kylande effekt ökar hudens kollagenproduktion och minskar svullnad i nacken. Den är också lämplig för att lindra huvudvärk.

Använd på ren och torr hud.

Innehåller 3 st delar

Material Jade stone, glas

Märke Mineas
EAN 6410416150086

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ