Mina recept

Varukorgen är tom

Akne

Hjälp mot akne

Problem med akne är vanligt och beror i regel på ändrad hormonbalans i kroppen och inflammation i talgkörtlarna. I tonåren är problem med akne ganska vanligt och med rätt förebyggande hjälp kan dessa problem dämpas. Akne kan också vara ett ärftligt problem och får du som vuxen problem med akne så kan det vara andra hudåkommor som tex rosacea.

Receptfria läkemedel mot akne

Här på Apotek365 finns flera produkter som kan hjälpa dig med akneproblem. En del är receptfria läkemedel som ofta innehåller bensoylperoxid som motverkar att döda hudceller täpper igen porerna vilket ofta är en anledning till att det blir finnar. Om du har långvariga problem med finnar och akne bör du söka hjälp hos sjukvården för att få rätt behandling av läkare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ