Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hjälpmedel / Stödstrumpor

Stödstrumpor

Här på Apotek 365 hittar ni ett utbud med bra stödstrumpor. Att använda stödstrumpor kan vara bra om du har problem med tex åderbråck eller för dig som tränar. Det finns flera anledningar till att man behöver stödstrumpor. Gravida har en stor nytta av använda stödstrumpor då man blir mer vätskefylld än vanligt.

Använd stödstrumpor i ett förebyggande syfte

Att använda stödstrumpor i ett förebyggande syfte kan vara klokt. Man får mindre trötta ben av stödstrumpor och du kommer känna dig piggare efter en dag på jobbet om du använder dessa produkter. har du problem med ömma ben och fötter så kan detta vara en lösning på det.

Här hittar du hjälp mot svullna fötter

Här har vi hjälpmedel som motverkar och underlättar problem som tex svullna fötter. Stödstrumpor kan vara bra vid flera olika tillfällen, som tex vid långa resor där man är stillasittande längre perioder, flygningar eller till vardags vid hård belastning av fötter och ben. För den som är aktiv och tränar ofta så kan stödstrumpor vara ett bra hjälpmedel för återhämtning. Stödstrumpor kan lindra svullnader, värk i benen och känslan av att ha tunga fötter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ