Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Stöd & Skydd

Stöd & Skydd

Vi har knäskydd och andra stöd och skydd för hela kroppen

Vi har knäskydd, ryggstöd, handledsstöd och flera olika stöd och skydd för hela kroppen och andra bra ortopediska hjälpmedel. Problem med knä, nacke, handleder är ett vanligt problem bland motionärer och idrottare. Då kan tex ett knäskydd vara ett bra stöd och skydd som ger avlastning och stabiliserar kroppsdelen, samt ger värme och stöd. Att avlasta sina muskler och leder med ett stöd eller skydd kan vara en god idé för att inte få skador. I vårt sortiment kommer ni hitta knäskydd, handledsskydd, vriststöd, ryggstöd, nackstöd, armbågsskydd och flera andra skydd och stöd för kroppen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ