Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Omron Blodtrycksmätare M7 Intelli IT-AFIB 1st

Varumärke Omron

Omron Blodtrycksmätare M7 Intelli IT-AFIB 1st

OMRON M7 INTELLI IT-AFIB Blodtrycksmätare som är utrustad med en modern teknik som kallas AFIB. Tekniken gör attt mätaren kan upptäcka förmaksflimmer med hög noggrannhet. Kliniskt validerad och godkänd för personer med diabetes samt gravida. OMRON M7 INTELLI IT-AFIB kan indikera oregelbundna hjärtslag och visar med hjälp av färglampa om du har högt blodtryck. M7 Intelli IT-AFIB visar medelvärdet veckovis, morgon-/kvällsmedelvärde och har minne för två personer + gäst med 100 sparade mätningar per person. OMRON M7 INTELLI IT-AFIB har även en mobil-app som ansluter till Omron-Bluetooth-enheter och visar dina mätningar, historia, grafer och medelvärden. Gör det enkelt att spara och dela hälsodata med andra program som t.ex. Apple Health. Fungerar med iPhone och Android. Manschett i storlek 22-42 cm som garanterar ett mycket mer tillförlitligt resultat i vilken position som helst runt armen (360 grader) vilket minskar risken för felaktiga resultat. Manschetten är förformad och formar sig bekvämt efter armen och på så sätt skapar ett jämt tryck.

Förpackningen innehåller, Huvudenhet Manschett, 4 AA batterier Användarhandbok, Förvaringsetui Blodtryckspass Konfigurationsanvisningar

Så använder du blodtrycksmätaren

1. Förbered dig för en mätning. 30 minuter innan det ska du inte dricka alkohol, röka, ta en varm dusch, konsumera varma drycker, äta eller träna. 5 minuter innan mätningen slappna av och vila.

2. Ladda ner appen “OMRON connect”

3. Sätt i batterierna.

4. Starta appen och följ instruktionerna.

5. Applicera arm manschetten på armen ( 6. Sitt rätt och placera armen så att manschetten hamnar i hjärthöjd. Sitt still och prata inte under mätningen.

7. Välj användar-ID (1 eller 2).

8. Ta mätningen genom att trycka på START / STOP-knappen. I Afib-läget tar din skärm automatiskt tre efter varandra följande mätningar med 30 sekunders intervall och visar genomsnittet. 8. Kontrollera avläsningarna.

9. När du har valt ditt använda ID kan du använda minnesfunktionerna (lagrade avläsningar, genomsnitt av de senaste 3 avläsningarna, rensa minnet).

Märke Omron
EAN 4015672111721

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ