Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hjälpmedel / Massagepistol

Varumärke Atom

En massagepistol som används för att mjuka upp stela och ömma muskler. Ett effektivt massageredskap som kan lindra träningsvärk samtidigt som den även främjar cirkulationen.

Välj en passande vibrationsnivå och placera mot de olika muskelgrupperna. Den kan användas strax innan träningen för att förbereda musklerna och den kan även användas efteråt för att lindra muskelvärk och stelhet.

10 olika hastigheter att välja mellan. En  display som visar vilken hastighet du använder och styrs enkelt med knappar.

Hastighet 1200-1800 rpm

Motor 20 W, batteri 16,8 V 2500 mAh

Uppladdningsbart batteri, laddas med den medföljande kontakten

  • Förbättrar rörlighet och främjar cirkulation
  • Snabbare återhämtning efter träning
  • Lindrar träningsvärk
  • Värmer upp musklerna inför träning
  • Sex utbytbara massagehuvuden

Tips för användning

Runt huvud: Den runda formen ger en kraftfull effekt. Det mjuka materialet ger ett jämt tryck på muskeln. Lämpar sig för alla stora muskelgrupper på hela kroppen

Platt huvud: Den platta formen ger ett kraftfullt men behagligt tryck på muskelgrupperna. Lämpar sig för muskelavslappning

Svampformat huvud: Svampformen överför kraften från en soida till en punkt och ger en behaglig massage. Lämpar sig för alla muskelgrupper

Cylinderformat huvud: Huvudet är litet men fullt avkraft och ger direkt tryck på djupet. Bra för djupa vävnader såsom handföator, fotsulor och leder

Spadformat huvud: Det spadformade huvudet ger ett milt tryck. Lämpar sig för känsligare områden såsom buken. Kan användas för att få bort bukfett och slappna av i magmusklerna efter träning.

U-format huvud: Den u-formade designen fördelar kraften jämnt mellan två punkter. Lämpar sig för stimulerande massage av bland annat nacken och ryggraden.

Viktig information:

Använd inte en massagepistol om du är gravid eller har diabetes med komplikationer såsom neuropati eller skador på näthinnan. Du som har en pacemaker, nyligen har genomgått en operation, lider av epilepsi, migrän, diskbråck eller spondylos, har nyligen fått en led utbytt, har en preventiv spiral, lider av meralgia eller har andra problem med din fysiska hälsa. Barn och personer med dålig hälsa får endast använda vibrerande enheter i sällskap med en frisk vuxen. Dessa kontraindikationer innebär inte att du kan använda en vibrerande enhet eller ett hjälpmedel för träning, men vi råder dig att först konsultera läkare om du är osäker.

Märke Atom
EAN 6410416034423

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ