Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Luftkonditionering & Fläktar

Luftkonditionering & Fläktar

Bordsfläktar, golvfläktar och andra modeller av kalluftsfläktar

Öka ert välbefinnande i hemmet. Kyl ner hemmet med en aircondition eller fläkt. Vi har ett urval av fläktar som håller igång luften i rum där den står stilla och därigenom skapar en mer behaglig känsla.

Du finner flera modeller av golvfläktar, bordsfläktar, takfläktar och pelarfläktar för att du ska kunna matcha fläkten med din inredning. Fläktarna är oscillerande och kan ställas in med olika hastigheter för att matcha dina preferenser. Är det fläkten eller airconditionen som är det bästa alternativet för att kontrollera temperaturen?

Vi rekommenderar en aircondition framför en fläkt om du vill styra temperaturen i ett rum. ACs är framtagna för att styra temperaturen medan fläktarna mer är till för att hålla igång luftcirkulationen och därigenom skapa en skönare känsla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ