Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Fästingborttagare

Fästingborttagare

Köp skydd mot fästing till bra priser i vår butik

Vi har skydd mot fästing och hjälpmedel för fästingborttagning i vårt Apotek online. Här finns effektiva fästingborttagare och medel som skyddar dig mot fästingbett. fästing är samlingsnamnet på en grupp spindeldjur som lever av blod. Att skydda sig mot fästing är viktigt då dom kan föra över farliga sjukdomar.

Effektiv fästingborttagare

TRIX, den marknadsledande fästingborttagaren som snabbt och smärtfritt tar bort fästingarna från ditt husdjur. Den unika konstruktionen gör att hela fästingen tas bort på en gång, och på så sätt minskar risken för infektion. TRIX fungerar som ett lasso och greppar automatisk fästingen på rätt sätt dvs. glider intill huden där fästingen är som hårdast utan att nypa eller krossa.

Andra medel mot fästing och fästingborttagare

Vi har flera medel som hjälper dig mot fästingar. Vi har tex fästing spray sprayas över oskyddad hud när du vistas i områden där det finns fästingar. Sprayen minskar risken för fästingbett i upp till 4 timmar. Biologiskt nedbrytbart fästing roll-on, växtbaserat och kombinerat myggmedel och fästingmedel med full effekt i 6 timmar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ