Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hjälpmedel / Braun ActivScan 9 BUA7200 Blodtrycksmätare för överarm

Varumärke Braun

Braun ActivScan™ 9 BUA7200 är nästa generations blodtrycksmätare. En digital blodtrycksmätare för hemmabruk som har tagits fram för enkel och noggrann blodtrycksmätning på överarmen.

Manschetten är lätt att sätta på tack vare systemet med ”nyp-öppning” (i stil med en hårklämma) och ger bekväm mätning genom tekniken med mjuk uppblåsning.

Braun ActivScan™ 9 BUA7200 har färgskärm och dynamiskt användargränssnitt. På skärmen visas blodtrycksdata tolkade utifrån vägledande värden som ESH (Europeiska föreningen för förhöjt blodtryck) och WHO (Världshälsoorganisationen) har satt upp vid mätning i vilopuls i hemmet. Med blädderhjulet kan du enkelt följa ditt blodtryck över tid via: diagram och grafer, kalendervisning och genomsnittliga värden per dag, vecka och månad.

Mätaren är enkel att synkronisera med Healthy Heart-appen och ger tillgång till inmatade data, när och var som helst. Det är även enkelt att dela dessa data med läkaren och mata in livsstilsdata för att skapa en mer fullständig bild av hälsan och livsstilen.

Mätaren kan användas av två olika personer så du kan dela den med din partner. Det finns 200 minnen för var och en av er så att du enkelt kan följa din datahistorik.

För noggrann mätning av blodtrycket:

  1. Mät alltid vid samma tid på dagen och under samma förhållanden.
  2. Mät inte inom 30 minuter efter att du har rökt, druckit kaffe eller te eller efter någon form av ansträngning. Dessa faktorer påverkar mätningen.
  3. Mät alltid på samma arm. Vänster arm rekommenderas om du inte fått annan rekommendation.
  4. Sätt manschetten i direkt kontakt med huden. Sätt den inte över jackan, tröjan eller skjortan.
  5. Vänta cirka tre minuter mellan mätningarna om du vill mäta flera gånger.

Se bipacksedel för ytterligare information om användning, mätning och funktioner. Mätaren omfattas av en garantiperiod på två (2) år från inköpsdatum.

OBS! Användning av blodtrycksmätare är inte avsedd att ersätta läkarkonsultationer.

För överarmsomkretsen  22–42 cm

Märke Braun
EAN 4022167272003

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ