Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Blodtrycksmätare

Blodtrycksmätare

Kontrollera blodtrycket hemma

Med en blodtrycksmätare kan du kontrollera ditt blodtryck snabbt och enkelt hemma. Kanske har du blivit rekommenderad av en läkare och då kan vi rekommendera dig att köpa en av våra blodtrycksmätare som du hittar här på Apotek365. Ditt blodtryck kan variera från olika tillfällen så för att få ett bra resultat så bör man kontrollera flera gånger med en blodtrycksmätare.

Vad är för högt blodtryck?

Det är inte alltid man märker om man har ett för högt blodtryck. Tecken på högt blodtryck kan vara yrsel, trötthet eller huvudvärk. Det går inte att ange en exakt gräns för när man behöver behandla eller när blodtrycket är för högt. Är du stressad eller precis har druckit kaffe så kan ditt blodtryck vara högre än vanligt. Därför är det viktigt att mäta flera gånger. Ett riktvärde för blodtrycket är dock att det anses normalt om det är under 140/90 mm Hg.

Hur sänker man sitt blodtryck? 

Du kan förebygga och sänka ditt blodtryck genom att äta hälsosammare. Det finns även mediciner som kan hjälpa mot högt blodtryck. En blodtrycksmätare hemma gör att du kan följa ditt blodtryck och regelbundet få koll på hur det ser ut. Är du osäker och ofta har högt blodtryck bör du kontakta läkare för rådgivning och hjälp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ