Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Rakning & hårborttagning / Hårtrimmer / Philips Bodygroom BG7025/15

Varumärke Philips

Lyxig trimmer för hela kroppen

För dig som vill det bästa, Philips Bodygroom BG7025/15

Ta bort hår på kroppen på ett smidigt sätt, utan att riskera skärsår eller irriterad hud. Med Philips dubbelsidiga bodygroomer kan du välja mellan att ta bort håret helt eller behålla kortare stubb. Trimmerkammen har fem längdinställningar för att kunna användas på hela kroppen medan rakhuvudet anpassar sig efter kroppens konturer och ger en nära, bekväm rakning. Den här modellen har Philips' längsta batteritid med 80 minuters sladdlös användning efter endast en timmes laddning

  • Trimma eller raka alla delar av kroppen bekvämt och säkert
    Med Philips bodygroom 7000 kan du raka och trimma hela kroppen från halsen och nedåt. Den är utformad för att vara en säker och behaglig trimningslösning för rygg, axlar, bröst, mage, armhålor, armar, intima områden och ben.
  • Nära rakning som följer kroppens konturer
    Bodygroomerns flexibla rakhuvud rör sig i alla riktningar och anpassar sig till kroppens konturer. Det ger en nära och bekväm rakning.
  • Blad i rostfritt stål och justerbar kam
    Den inbyggda trimmern och justerbara kammen är utformad för att klara av även tjockare hårstrån. Trimmerns stålblad är självslipande och håller sig extra vassa och effektiva, samtidigt som bladens rundade kanter ger en skonsam kontakt med huden. Kammen har fem längdinställningar så att du kan välja exakt den längd du vill ha, från 3 till 11 mm, alternativt använda rakhuvudet på andra sidan för ett närmare resultat.
  • Rundade kanter och allergivänliga skärblad
    Rakhuvudets patenterade, rundade kanter tillsammans med en hypoallergen beläggning över skärbladen skyddar huden medan du rakar dig.
  • 100 % vattentät för användning i duschen
    Trimma och raka bekvämt, i eller utanför duschen, i vått eller torrt. Rengör genom att helt enkelt skölja trimmern under kranen.
  • 80 minuters sladdlös användning efter en 1 timmes laddning
    80 minuters sladdlös användning efter 1 timmes laddning. Batterilampan lyser grönt när batteriet är fulladdat och blinkar orange när 10 minuters användning återstår.

Produkttyp Trimmer - sladdlös

Användning Torr, våt

Driftstid utan nätanslutning 80 min

Tillverkarens garanti 2 år

Märke Philips
EAN 8710103874669

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ