Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Linicin Pure Power 100 ml

Varumärke Linicin
Klassificering Medicinteknisk produkt

Linicin Pure Power är en effektiv lösning mot löss och lusägg (gnetter). Pure Power är framtagen för att döda löss och lusägg och hålla nya löss borta. Linicin Pure Power består av två vätskor som ska blandas innan produkten den används första gången. Blandningen har dubbel effekt: den blockerar lössens andningshål och torkar ut och krymper lössens hud redan efter 5 minuter.

Linicin Pure Power innehåller det patenterade ämnet Prosil och lusskyddsfaktor (LPF). Prosil (silylerad sockeralkohol) är speciellt framtagen för att ge maximal effekt mot huvudlöss. LPF (lusskyddsfaktor) gör håret mindre attraktivt för lössen för att ge ett bra skydd mot nya löss.  Lösningen verkar på 15 minuter (man behöver alltså inte sova med lösningen i håret ) och skyddar i upp till 3 dagar. Detta är en oljefri lösning som är lätt att tvätta ur och håret känns inte fett efter användningen. Allergivänlig för att passa även för känslig hud. Framtagen för att inte ge ögonirritation. Du kan använda Linicin Pure Power när du misstänker ett lusangrepp. Undersök håret dagligen i efterföljande 7 dagar. Upprepa behandlingen - efter 7 dagar eller tidigare - om du upptäcker nya löss eller lusägg under denna 7-dagars period. Kom ihåg att skaka flaskan innan varje användning. Kan användas på barn från 1 år.

Märke Linicin
EAN 5706807229020
Linicin Pure Power är en lösning mot huvudlöss och lusägg (gnetter). Den består av två lösningar som måste blandas innan första användningen. A) AKTIVERA FLASKAN 1. Tryck pipen framåt. Pipen är nu vinklad. Den aktiva vätskan är nu tillgänglig. 2. Skaka ordentligt i 10 sekunder. 3. Bryt av toppen på pipen. Produkten är nu redo att användas. Kasta inte toppen, den behövs senare för att stänga flaskan. B) APPLICERA LÖSNINGEN Ha en handduk runt axlarna under hela behandlingen. Fördela en generös mängd lösning i torrt hår. Både hår och hårbotten ska vara genomblött. Massera in produkten noggrant och var extra uppmärksam på områden bakom öronen och bak i nacken. C) LÅT VERKA 15 MIN, TVÄTTA OCH KAMMA Tvätta håret med vanligt schampo efter att ha låtit lösningen verkat i 15 minuter (inte längre). Tvätta och skölj väl och kamma håret med en luskam. Undersök håret dagligen i 7 dagar. Om du upptäcker nya löss under denna period, upprepa behandlingen. Skaka flaskan innan varje använding. I de flesta fall räcker det med en behandling.
Vatten, Glycerin, Prosil (silylerad sockeralkohol), Fenoxietanol, Bensylalkohol, Etylhexylglycerin, Parfym, Xanthangummi, LPF (SESAMolja, akrylatsampolymer)

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ