Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Linicin Prevent 100 ml

Varumärke Linicin

Förebygger problem med huvudlöss

Var steget före med Linicin Prevent spray och förhindra att lössen sprider sig till ditt eget eller dina omgivningens hår.


Linicin Prevent gör att lössen inte vill komma till ditt hår, vilket innebär att om de kommer i närheten ditt hår så undviker dem det och letar upp någon annan att få näring från. Tidigare har det enda alternativet mot huvudlöss varit att behandla när barn/vuxna redan drabbats av löss. Nu finns emellertid detta alternativ som kan användas i förebyggande syfte.

En mild, färglös och doftlös spray som gör att inga löss vill angripa dig. Linicin Prevent bör appliceras varje morgon under högriskperioder, t.ex. i början av en skoltermin. Den mängd spray som behövs beror på hårets längd och typ, en flaska rymmer ca. 30 doser. Sprayen har visat sig vara effektiv i åtminstone sju timmar. Kamma håret Innan du använder Linicin Prevent, för att kontrollera att det inte finns några löss.

Kan användas av vuxna och barn från 2 år.

Innehåller 100 ml.

Märke Linicin
EAN 7315697519036

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ