Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Hårkur

Hårkur

Hårkurer & inpackning

Hårkur och regelbunden inpackning är bra för ditt hårs välmående. En hårkur och inpackning är återfuktande och hjälper dig hålla håret fräscht. I vårt sortiment har vi flera naturliga och ekologiska produkter för dig som vill ha en hårkur eller inpackning. Vi har kända varumärken som tex Dr Organic, Weleda, Dr Hauschka mfl.

Mer om hårkur och inpackning

Hårkur är ett intensivt och effektivt sätt att återfukta och återställa fuktbalans i håret. Det räcker ofta med ett par minuter för att få ett bra resultat. Hårkur och inpackning är ett bra sätt att skapa resultat snabbt och få mjukt och följsamt hår, men tänk på att inte göra det för ofta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ