Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Hårborttagning

Hårborttagning

Hårborttagning och ta bort oönskad hårväxt

Behöver ni hjälp med hårborttagning av oönskad hårväxt så har vi olika hjälpmedel för det här på Apotek 365. Det kan vara oönskad hårväxt i ansikte eller på kroppen i allmänhet. Vi har olika hjälpmedel och olika shave gel som gör rakningen enkel och smidig. Här finns effektivt hårborttagningsmedel och flera olika rakapparter, eplilators, rakhyvlar mm.

Rakapparater och rakhyvlar

På Apotek 365 hittar du kända varumärken som Braun, Philips och Gilette. Rakapparater och epilators av hög kvalité som kan ta bort oönskat hår snabbt och effektivt. Välj bland flera olika rakhyvlar och hitta din favorit här på Apotek 365. Du får det skickat med en snabb leverans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ